Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
CREED: AventusVissza a termékoldalra
Olivier Creed mesterparfümőr legújabb alkotását egy történelmi császár viharos élete ihlette, aki háborúzott, békét kötött és szerelembe esett – aki lóháton lovagolt a győzelembe. A fejjegyek (feketeribiszke, bergamott, Calville Blanc almák és királyi ananász) Napóleon ifjúkorát vetítik elénk, a szívjegyek (mesteri virágos-fás keverék) a császárrá való koronázását, míg az alapjegyek (tölgymoha, ámbra és a dekandenciára utaló csipetnyi vanília) a hatalma csúcsát. Ez a parfüm arra született, hogy megünnepelje mindazt, ami egy férfit sikeressé tesz.
A kiváló alapanyagokat Erwin Creed válogatta és gyűjtötte be a világ számos tájáról, az esszenciákat ezután a francia műhelybe szállították, ahol apa és fia – a mesterparfümőr, Olivier Creed és Erwin Creed - szakértő keze között, a tradicionális módszereket alkalmazva megszületett az Aventus.

A 250 ml-es és az 500 ml-es verzió splash formátumú (szórófej nélküli), és sérülékenysége miatt GLS-sel ezeket a nagy változatokat nem tudjuk küldeni - csak személyes átvétel lehetséges.

A NEROLI a CREED hivatalos hazai partnere. A Fontainebleau-i üzemben frissen készített parfümöket forgalmazunk.

Írja meg véleményét!
Johnny  |  |  2013.08.13
Mar lassan 3 hónapja használom, es a rengeteg egyéb parfum közül valahogy mindig ez akad a kezembe..nem véletlenül. Mesterien megalkotott csoda ez, ami egy jo adagnyi eleganciát ad minden alkalomhoz, legyen az akar üzleti tárgyalás vagy egy vidám este a barátokkal. Nekem az új szignatura- illatom!!

 

Johnny  |  |  2013.06.02
Nagyon jó választás! Remek illat a mindennapokra vagy akár egy különleges eseményre...nagyon intenzív és kellemes illat!

 

negro  |  |  2012.11.02
Osztom Etele véleményét abban,hogy ezzel az illattal nemigazán lehet mellényúlni.Bókok gyűjtésére ajánlatos,ámbár ha valaki az egyediségek útját szeretné járni,annak nem biztos,hogy elnyeri a tetszését.

 

Etele  |  |  2012.04.06
Kockázatmentes parfüm. Friss, gyümölcsös, elbűvölő és tartós (kb. 6 óra) Minden alkalomra, minden viselethez hordható. Modern és profi. Bátran ajánlható kb. 50 éves korig, de fiatalos ötvenesek tovább is. Jelenleg az egyik legjobb a férfiparfümök piacán szerintem.

 



Creo Interactive Media Studio