Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
Ginestet Vissza az előző oldalra

A Ginestet parfümök koncepciója egy ígéretes találkozó eredményeképp született, melynek során Mr. Delpeuch, a legendás bordeaux-i Ginestet borkereskedő ház igazgatója, és Mr. Gilles Toledano, egy remek orrú parfümőr, megosztották egymással szakmájuk szépségét. A két elhivatott szakértő meglepetten jutott arra a közös megállapításra, hogy szakmájuk - a parfüm és a bor - számos hasonlóságot, rokon vonást rejt magában.


A világ legkifinomultabb borainak fantasztikus aromáit kifejezni a parfümök nyelvén – ez vált a közös céljukká. A több mint 100 éves patinás borkerekedő cég biztosította az anyagi feltételeket egy közel két éven át tartó együttműködéshez, mely során három lenyűgöző alkotás született. A tudományos igényességgel leképzett borok alapját a legjobb bordeux-i évjáratok képezték.

 

A száraz fehérbor, a Sauvignon blanc inspirálta a citrusos, gyümölcsös Sauvignonne-t, a francia desszertborok királya, a mézédes Sauternes az aranyfényű Botrytis alapja, a bor érleléséhez használt nemes tölgyfahordók és egy kis bordeaux-i vörös adják a La Boisé karakterességét.


A Ginestet ház borparfümjeit több szakértő is az utóbbi évek egyik legizgalmasabb és legjobban sikerült parfüm-ipari kalandjának tartja.

 

                                              

Fontos linkek:
A teljes bor-parfüm választék: Ginestet parfüm
 Küldje tovább ismerősének!  |   Nyomtatás
Creo Interactive Media Studio