Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
Amouage – A világ legértékesebb keleti illatszere Magyarországon Vissza az előző oldalra


Magyarország első luxus parfümériája, a NEROLI ezúttal egy kivételes parfümház termékeit mutatja be a művészi parfümök iránt érdeklődő fogékony rétegnek:

Az Amouage [ejtsd: ámvázs] parfümház alkotásai még tőlünk nyugatabbra is igazi kuriózumnak számítanak, a világhíres londoni luxusáruházban a Harrods-ban egyes termékeit csak rendelésre szállítják. Az ománi szultán pedig minden hazájába látogató államfőt egy Amouage parfümmel ajándékoz meg. 

Az Amouage az ultraluxus szinonimája: a legnagyobb élő parfümmesterek szabad kezet kapva a Kelet kincseiből – így a legdrágább ezüsttömjénből és a világ legritkább rózsafajtájából, az ománi hegyekben növő sziklarózsából – grandiózus parfümöket készítettek. Az Amouage kompromisszumoktól mentes alkotásai valódi kincsek.

Az Amouage ház első parfümjéhez, az örök klasszikussá vált Gold-hoz több mint 120 összetevőt használnak a legnemesebb alapanyagokból. Az opulens parfüm olyan minőséget képvisel, amit Kleopátra vagy Sába királynője viselhetett volna.
A francia parfümkészítés atyjához, Guy Roberthez fűződik a Gold: „Az én hivatásomban” – mondja Robert – „mindig arról álmodozol, hogy elkészíted a nagybetűs parfümöt, ahol bármit – az árától függetlenül – felhasználhatsz és teljesen szabad utat engedhetsz a képzeletednek és tapasztalatodnak.” Robert a Goldot tartja munkássága koronaékszerének.

Az Amouage immár negyed évszázada működik, és erre a jeles évfordulóra 2007 végén megjelent a Jubilation (Ünnep), mely újra a figyelem középpontjába helyezte a parfümházat. A női és férfi Jubilation alkotásokat az éjszakai Hold földöntúli szépsége és titokzatossága ihlette – számos szakértő az elmúlt évek legnagyszerűbb parfümjeit tiszteli bennük.
 


Hozzáférhetőség

Az Amouage luxus illatszerei (Gold, Jubilation, Dia, Lyric, Attar) Magyarországon kizárólag a NEROLI parfümbutikban (Budapest, V. ker, Vitkovics Mihály u. 10.) és a NEROLI online butikban (www.parfumneroli.hu) vásárolhatók meg.

NEROLI – A világ legszebb illatai
A NEROLI Kft. 2005-ben kezdte meg a tevékenységét, akkor még Illatpalota néven. Egyedi  és úttörő koncepciójával - a parfümvilág csúcstermékeinek hazai forgalmazásával - hamar visszhangot keltett. 2007 végétől immár új néven, új arculattal és még szélesebb palettával szolgálja a hazai parfümkultúra megteremtését.
A NEROLI Párizsból, Londonból és Firenzéből a világ legkülönlegesebb szépségápolási termékeit kínálja
.

www.parfumneroli.hu

 Küldje tovább ismerősének!  |   Nyomtatás
Creo Interactive Media Studio